Låna snabbt – Smslån direkt online!

Smslån betalningsanmärkning

Det finns många olika sätt att lösa sina tillfälliga ekonomiska problem på, men vet du hur du skall lösa det snabbt? Inte, det finns olika lösningar och det kan bero på många olika saker att vi hamnar i en svår situation som att en räkning har blivit för hög eller så har kylskåpet gått sönder. Det som många kanske inte vet om är att du kan få låna pengar via ett smålån som ett sms lån, mikrolån eller mobillån som det också kallas, trots att du har en betalningsanmärkning. Bra, eller hur?

Hos långivarna nedan kan du få låna trots att du har en betalningsanmärkning:

Kredit365 Viaconto Expresskredit

När någon dyr sak såsom din bil eller din frys gått sönder så kan det vara så att  vi måste ha pengar till att fixa det, för vissa saker kan vi inte vara utan. När det händer, så är tidpunkten också väldigt ofta helt fel eftersom just då så har vi inga pengar alls. Men det finns så kallade snabblån där även vi som har en anmärkning kan få låna pengar snabbt och det kostar extra i räntor, men är en utväg för dig som verkligen behöver det.

Genom att jämföra samtliga lån i genomgången kan du se var du lånar med bäst villkor:

Plats Kreditgivare Lånesumma Villkor mm. Låna här
1
Mobillan.se
Mobillån
1.000 - 40.000 kr - Kontokredit eller mobillån.
- Besked direkt
Ansök här
2
Smspengar.nu
Smspengar
1.000 - 30.000 kr - Flexibel kontokredit.
- Ingen UC eller årsavgift
Ansök här
3
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
4
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 kr - Smidigt och enkelt.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
5
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
6
Monetti.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
7
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis Ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
8
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
9
Lånbutiken
Lånbutiken
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
10
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
11
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
12
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

Du har säkert hört talas om SMS lån och det är ett typ av lån som många av oss känner till, men kanske ej använt oss av. Tänker du bara igenom det noga innan du lånar så att du är säker på att kunna betala tillbaka pengarna när det är dags, kan ett sådant lån passa alldeles utmärkt. Att ta ett sms lån direkt är verkligen ett snabbt sätt för att lösa sina tillfälliga ekonomiska problem på. Ett sms lån är inte som ett banklån där du kan amortera varje månad, utan här så skall hela summan plus ränta betalas tillbaka inom normalt 30, 45, 60 eller 90 dagar. Det beror på hur mycket du lånar och man skall aldrig låna mer än man behöver. Vi säger att din Tv har gått sönder och du har dålig ekonomi just denna månad, men nästa så är den bättre. Då är sms lån till för dig.

Om vi tänker oss att du behöver ta ett sms lån med betalningsanmärkning snabbt, så är det enklast att ansöka på nätet, och det går också att normalt ansöka även via telefon och ett sms. Fördelen med att ansöka om ett smslån direkt online är att du får mer information och det går snabbast. Man skriver in summan som man vill låna, eller ibland så väljer man hur mycket man vill låna.

Om det är så att du till exempel vill låna 4000 kr så kommer du troligen att ha en maximal tid att betala tillbaka lånet på runt 60 dagar. Det bästa är att betala av det nästa månad, så fort du kan eftersom det kommer att kosta dig ännu mer om du drar ut på det. Så vi tänker oss att du väljer 30 dagar eftersom du vet att du kan betala tillbaka det snabbt.  Detta snabblån kommer totalt att kosta dig totalt med räntor och avgifter runt 4800 kr, mer eller mindre beroende på var du lånar pengarna.

Glöm inte bort att det kan skilja sig rejält mellan de olika långivarna, så kolla hos flera innan du ansöker. Efter du har angett dina uppgifter som namn, adress och personnummer så godkänner man villkoren, och sen klickar man på ansök och väntar en liten stund. Det görs en kreditupplysning och går ansökan igenom samt om du har angett ditt bankkonto så har du pengarna insatta inom några minuter. Så enkelt är det att ta ett snabblån på nätet med ett sms lån!

Ansök om snabblån här:
Låna trots anmärkning?
Läs mer om smslån trots betalningsanmärkning