Låna snabbt – Smslån direkt online!

Smslån 5000

Skulle du behöva ett snabblån på 5000 kr för att betala någon oförutsedd utgift? Det kanske är så att bilen gått sönder och det är ett par veckor kvar till lön? Var hittar du då det billigaste och bästa smslånet? Jo, häng med oss så ska vi guida dig rätt i djungeln av mikrolån, mobillån, minilån, smålån och allt vad de heter. Följer du våra tips ökar du din chans att hitta rätt lån för just dig och din livssituation.

Det är ju så att även den som har jobb och är försiktig med sina pengar kan drabbas av oförutsedda utgifter som är svåra att hantera, särskilt om de uppkommer i mitten eller i slutet av månaden. Att snabbt få ett litet lån hos de traditionella bankerna kan vara både tidskrävande och svårt. Har du dessutom tidigare haft betalningsproblem kan det vara ”helt” omöjligt att få sin låneansökan godkänd. I dessa lägen kan ett mikrolån såsom ett mobillån eller sms lån på 5000 kr passa alldeles perfekt. Sådana smålån ger snabbt och smidigt pengar som kan användas för flera ändamål och ansökan är fri från alla krångliga formaliteter och allt pappersarbete som brukar vara förknippade med de klassiska banklånen.

Jämför lånen nedan och sms låna 5000 kr billigt med de bästa villkoren:

Plats Kreditgivare Lånesumma Villkor mm. Låna här
1
Mobillan.se
Mobillån
1.000 - 40.000 kr - Kontokredit eller mobillån.
- Besked direkt
Ansök här
2
Smspengar.nu
Smspengar
1.000 - 30.000 kr - Flexibel kontokredit.
- Ingen UC eller årsavgift
Ansök här
3
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
4
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 kr - Smidigt och enkelt.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
5
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
6
Monetti.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
7
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis Ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
8
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
9
Lånbutiken
Lånbutiken
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
10
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
11
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
12
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

Viktigt att tänka på är att man är på det klara med att ett snabblån ej är någon långsiktig lösning på sina pengabekymmer. Sms lån är ett litet lån för tillfälliga behov av tillskott i kassan och för den som vet att han eller hon kan betala tillbaka hela summan + avgifter när lånetiden gått ut. Om situationen ovan stämmer in på dig är det bara att leta fram en intressant långivare i vår jämförelse och surfa in på deras hemsida. Väl där registrerar du dig och ansöker om ett lån på exempelvis 5000 kronor. Du kommer inom kort få besked om du är godkänd för lånet och utbetalningen sker i regel inom 24 timmar (eller nästföljande bankdag/vardag).

Vilka krav ställs på dig som låntagare av ett mobillån? Jo, du måste vara över 18 år gammal samt vara svensk medborgare. De allra flesta kräver dessutom någon form av inkomst samt att du har ett e-postkonto samt en bankkonto i ditt namn. Många kreditinstitut lånar ej ut pengar till den som har en betalningsanmärkning. Det finns dock flera undantag när det gäller att få låna trots betalningsanmärkning. Läs mer om smslån betalningsanmärkning.

Namnet sms lån kommer självklart ifrån att det från början handlade om att låna pengar via ett sms. Med tiden och framförallt i takt med att våra mobiltelefoner mer blivit lika en dator med interntetuppkoppling, går vi allt mer mot att sms låna direkt online istället. Trots detta lever namnet kvar.  Det finns flera fördelar med att sköta hela lånprocessen via nätet. Det är både enklare och mer praktiskt, samt du har då den stora fördelen att du på en gång ser alla villkor och kostnader framför dig på skärmen. Detta minskar risken för obehagliga överraskningar när det blir dags för återbetalning.

Sammanfattningsvis kan man slå fast att ett lån på 5000 kr via ett mikrolån kan vara perfekt för dig som är ute efter ett litet lån över kort tid. Se bara till att du inte lånar mer än vad har råd att betala tillbaka. Lycka till!

Ansök om snabblån här:
Låna trots anmärkning?
Läs mer om smslån trots betalningsanmärkning