Låna snabbt – Smslån direkt online!

Låna pengar snabbt

Det finns många olika sätt att låna pengar snabbt på idag och om du kollar runt så är det inte nödvändigt att gå till banken längre vilket kan ta en väldigt lång tid. Det är betydligt enklare att låna pengar snabbt på nätet via exempelvis snabblån som smslån, mobillån, mikrolån osv. Då du lånar pengar online finns det även många olika aktörer att välja mellan. Det går även att ta ett snabblån med betalningsanmärkning så alla typer av lån för alla människor med olika situationer finns där ute, och det går jättesnabbt.

Om vi börjar med ett vanligt snabblån så finns det smslån och det är en typ av där man lånar en summa pengar under en väldigt kort tid. Lånet har relativt höga avgifter så det gäller att man är beredd på kostnaderna som normalt kommer nästföljande månad. Men det är ett perfekt snabblån för den som behöver låna pengar snabbt för att lösa några tillfälliga mindre bekymmer. Om du exempelvis behöver 2000 kr så lånas den summan ut under 30 dagar och skall betalas tillbaka med ränta. Du kommer troligen att landa på runt 2500 kronor, mer eller mindre beroende på långivare. Låna aldrig mer än du behöver, det är regeln och aldrig heller om du inte är säker att du kan betala tillbaka.

Genom att jämföra lånen nedan kan du låna pengar med de bästa villkoren för dig:

Plats Kreditgivare Lånesumma Villkor mm. Låna här
1
Mobillan.se
Mobillån
1.000 - 40.000 kr - Kontokredit eller mobillån.
- Besked direkt
Ansök här
2
Smspengar.nu
Smspengar
1.000 - 30.000 kr - Flexibel kontokredit.
- Ingen UC eller årsavgift
Ansök här
3
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
4
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 kr - Smidigt och enkelt.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
5
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
6
Monetti.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
7
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis Ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
8
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
9
Lånbutiken
Lånbutiken
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
10
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
11
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
12
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

För dig som har en betalningsanmärkning så finns det vissa långivare som ger snabblån även till dig. Det enda kravet som finns är att du skall ha haft betalningsanmärkningen under en längre tid och då minst under ett år. Du får inte ha ett skuldsaldo kvar hos fogden för att då är det ofta mycket svårt att få sms låna. Det är inte alla långivare som ger snabblån till dig med betalningsanmärkning, men en del gör det så sök runt lite på nätet och du kommer att hitta dem.

Om man redan vet att man inte kan betala tillbaka ett mindre lån så snabbt så finns det andra typer av snabblån där du kan ta lån direkt, alltså låna pengar snabbt under en längre tid. Det är en annan typ av snabblån som påminner om ett smslån men du kan lägga upp lånet under en längre tid. Man kan tillexempel låna 3000 kr upp till 2 eller 3 år som exempel. I båda fallen så ansöker man snabbast via nätet, och efter man har fyllt i sina uppgifter och så klart läst att man uppfyller kraven och godkänt avtalet, klickar man på ansök. Du väntar en liten stund, och det görs alltid en kreditupplysning. Går lånet igenom och du har angett ditt bankkonto så har du pengarna inom några minuter.

Det är otroligt lätt att låna pengar snabbt online, och vi kan göra det när vi vill på dygnet. Skulle man få upp på skärmen att man skall ringa in, så gör man helt enkelt det. Det kan vara några uppgifter som du har angett som inte är uppdaterade än i databasen så då krävs något typ av intyg för att styrka det. Men det fixar du lätt genom ett fax och pengarna skickas sen över till dig lika lätt som 1, 2, 3. 

Ansök om snabblån här:
Låna trots anmärkning?
Läs mer om smslån trots betalningsanmärkning