Låna snabbt – Smslån direkt online!

Gratis smslån

Kan man verkligen låna pengar gratis online utan avgifter? Jo, det kan man faktiskt! Det finns ett flertal långivare av snabblån såsom smslån, mobillån och mikrolån som erbjuder sina kunder att låna första lånet gratis. Följ med oss så ska vi tipsa om var du hittar det lån som passar dig allra bäst och ger dig de bästa villkoren idag.

Att låna gratis online via smslån är ett enkelt och mycket populärt sätt att lösa tillfälliga ekonomiska knipor på. Via vår jämförelse av snabblån får du tips både på var du kan låna gratis, samt även var du hittar de bästa villkoren för smålån rent generellt. Genom att ansöka om ett lån online sparar du en hel del tid mot att ansöka om lån från en bank på traditionellt sätt. De klassiska bankerna är ofta relativt konservativa när det gäller vem som får sina lån beviljade. Har du tröttnat på att få avslag på dina tidskrävande låneansökningar hos storbankerna, rekommenderas att prova på att sms låna direkt online.

I uppställningen nedan kan du jämföra samtliga lån i vår genomgång av mikrolån:

Plats Kreditgivare Lånesumma Villkor mm. Låna här
1
Mobillan.se
Mobillån
1.000 - 40.000 kr - Kontokredit eller mobillån.
- Besked direkt
Ansök här
2
Smspengar.nu
Smspengar
1.000 - 30.000 kr - Flexibel kontokredit.
- Ingen UC eller årsavgift
Ansök här
3
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
4
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 kr - Smidigt och enkelt.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
5
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
6
Monetti.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
7
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis Ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
8
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
9
Lånbutiken
Lånbutiken
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
10
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
11
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
12
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

Hur går jag då tillväga då jag ansöker om ett smslån?

För det första ska du vara folkbokförd i Sverige. Du ska även ha en e-postadress och ett bankkonto i ditt namn för att kunna få pengarna utbetalda till dig. Vill du kunna låna via sms, behöver du självklart även ha ett mobilabonnemang i ditt namn. Utöver detta måste du vara över 18 år gammal och de allra flesta långivare kräver att du har någon form av inkomst på minst 50-100 000 kr. De flesta kreditgivare lånar ej ut pengar till den som har en betalningsanmärkning. Läs mer om smslån betalningsanmärkning.

Uppfyller du bara dessa enkla krav ovan, är det bara att surfa in på långivarens hemsida och knappa in ett par uppgifter om dig själv. Din ansökan blir snabbt behandlad. Om din låneansökan blir godkänd har du pengarna på ditt konto senast nästföljande bankdag (vardag). En del banker betalar även ut pengar under helgen. Svårare än så är det inte.

Som vi tagit upp ovan kan du hos ett flertal kreditinstitut få första lånet gratis helt utan avgifter. Så ser du bara till att du kan betala tillbaka lånet när det är dags, kan detta snabblån vara det rätta för dig. Lånetiderna för gratislån brukar ligga från 14 dagar upp till 30 dagar.

För ”vanliga” smslån brukar återbetalningstiderna ligga på mellan 30-90 dagar. Det kan vara bra att tänka på att dessa mobillån skiljer sig från traditionella banklån på så vis att det ej sker några amorteringar under lånetiden. När lånetiden gått ut ska sålunda hela lånet plus alla avgifter betalas på en gång. Det är därför det är viktigt att verkligen se till att du har pengar till att betala tillbaka. Ett snabblån är ej till för att lösa några långsiktiga pengabekymmer. För tillfälliga hål i plånboken passar ett smålån dock perfekt.

Vi hoppas att vår sammanställning över smslån ska ge dig möjligihet att antingen hitta ett gratislån eller ett annat mikrolån som passar dig som handen i handsken. Förhoppningsvis hittar du det billigaste alternativet på marknaden idag. Lycka till!

Ansök om snabblån här:
Låna trots anmärkning?
Läs mer om smslån trots betalningsanmärkning